Imagination made visible.

ParkStudios MonCafe Tirana ParkStudios KokAPule Tirana ParkStudios Branding Tirana Albania ParkStudios Tirana Albania

Ne krijojmë
Brand-in Tuaj.

HISTORIA

Park Studios është një agjenci brandimi, marketingu dhe dizajni në Tiranë, Shqipëri, e specializuar në konsulencë krijuese dhe menaxhim markash. Agjencia është e përkushtuar t'u shërbejë klientëve duke u ofruar atyre mjetet që u nevojiten për t'u afruar me klientët e tyre dhe për të ndarë vizionin e tyre. Përmes konsulencës kreative dhe përpjekjeve të markës, firma është e përkushtuar për të ndihmuar pronarët e markave të rrisin ndërgjegjësimin për markën e tyre në treg.

Punët më të fundit

Ekipi ynë ndihmon kompanitë të zhvillojnë idetë e tyre në produkte të fundit që do t'i bëjnë klientët të kënaqur.

Klientët tanë

Ne kemi ndërtuar marrëdhënie të forta me klientët tanë. Bëhuni klienti ynë i ri dhe prisni më të mirën e industrisë.

Ekipi ynë pati përvojën më të mirë me Park Studios. Shërbimi më i mirë i marketingut në Shqipëri. Shumë profesional dhe miqësor gjatë gjithë bashkëpunimit tonë.

Meri L.

Ekip fantastik krijues. Ide të shkëlqyera, vizion dhe ekzekutim. E rekomandoj shumë për, branding, dizajn, web design dhe këshilla marketingu në Tiranë.

Kevin M.

Puna e tyre është mjaft e shpejtë edhe pse ata janë një agjenci më e vogël, por i kanë burimet e saj në një vend me një ekip të ri të talentuar.

Dea B.

00 / 00

Keni një ide?
Le ta bëjmë realitet!