Rreth Nesh
Park Studios është një agjenci brandimi, marketingu dhe dizajni në Tiranë, Shqipëri, e specializuar në konsulencë krijuese dhe menaxhim markash. Agjencia është e përkushtuar t'u shërbejë klientëve duke u ofruar atyre mjetet që u nevojiten për t'u afruar me klientët e tyre dhe për të ndarë vizionin e tyre. Përmes konsulencës kreative dhe përpjekjeve të markës, firma është e përkushtuar për të ndihmuar pronarët e markave të rrisin ndërgjegjësimin për markën e tyre në treg.
cropped-Favicon-Park-Studios-Black-1

Për të ofruar ekspertizën tonë në mënyrë fleksibël dhe me ndikim maksimal, ne kemi zhvilluar tre mënyra të ndryshme pune. Secili është i përshtatshëm për nevojat tuaja kryesore, proceset dhe kulturën e biznesit tuaj.

HAPËSIRË PËR
HULUMTIMI
KREATIV

Park Studios beson se një projekt i suksesshëm dizajni gjithmonë fillon me një sasi të madhe kërkimi. Të qenit në gjendje të studiojmë nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë na jep një avantazh për të pasur zgjidhjen perfekte në kohën e duhur.

bulb
arrows
arrows

TË MENDUARIT
"OUTSIDE
THE BOX"

Mësimi i rregullave gjatë rrugëtimit tonë profesional, na ka ndihmuar të dimë se kur duhet t'i thyejmë ato. Ne sfidojmë veten dhe partnerët tanë për t'i bërë gjërat ndryshe.

NDIKIMI
MBI KOMUNITETIN

Një projekt dizajni, një fotografi ose një video duhet të ketë ndikim në shoqëri. Materialet dhe projektet që ka krijuar agjencia jonë janë fokusuar të gjitha në këtë objektiv.
rocket

Synimet Tona

MISIONI YNE

Ekipi ynë është i përkushtuar ndaj klientëve për të sjellë në jetë imagjinatën e tyre. Ne jemi të përkushtuar të mësojmë vizionin e asaj që kompania juaj ka nevojë për të pasur perspektiva të forta për rritje në të ardhmen. Ne kontribuojmë në përcaktimin e parimeve se pse ekzistoni dhe ju ndihmojmë të përmbushni një qëllim më të lartë përtej fitimeve.

VIZIONI YNE

Park Studios janë një agjenci e specializuar e markës strategjike dhe dixhitale. Ne punojmë me disa nga bizneset më ambicioze, më inovative dhe më të ndryshme të Shqipërisë. Shtyllat tona kryesore të shërbimit janë të përqendruara në tre fusha të performancës së biznesit: Strategjia, Marka dhe Dixhitale - të ofruara nga ekipi ynë i specialistëve që ndajnë një ambicie.

Keni një ide?
Le ta bëjmë realitet!

Ekipi ynë pati përvojën më të mirë me Park Studios. Shërbimi më i mirë i marketingut në Shqipëri. Shumë profesional dhe miqësor gjatë gjithë bashkëpunimit tonë.

Meri L.

Ekip fantastik krijues. Ide të shkëlqyera, vizion dhe ekzekutim. E rekomandoj shumë për, branding, dizajn, web design dhe këshilla marketingu në Tiranë.

Kevin M.

Puna e tyre është mjaft e shpejtë edhe pse ata janë një agjenci më e vogël, por i kanë burimet e saj në një vend me një ekip të ri të talentuar.

Dea B.

00 / 00